Skip to content

Theatershows

Uw voorstelling maximale impact over het voetlicht

Visueel spektakel

Theatershows vergen visueel spektakel voor onverdeelde aandacht van de toeschouwers. In de praktijk betekent dit de inzet van veel lichtfaciliteiten zoals vaste theaterspots, bestuurbare bewegende spots en speciale kleureffecten. Wij zorgen ook voor achtergronddoeken en natuurlijk ook voor de uitversterking van muziek en acteurs en actrices via draadloze headsets.

Licht- en geluidstechnici

Om theatershows te begeleiden werken wij met een gespecialiseerde lichttechnicus en een aparte geluidsman. Beiden zijn nodig om op naadloos op het script van de voorstelling in te spelen. Dit wordt in samenwerking voorbereid. Livemuziek, soundtracks geluidseffecten en lichtontwerp verwerken wij in een draaiboek. En de uitvoerenden ondersteunen wij met monitoring (in-ear en monitorspeakers), autocue en backstage intercom.

Live streaming

Vaak worden wij gevraagd om een speciale voorstelling vast te leggen zodat die teruggekeken kan worden. Een professionele regisseur/cameraman zorgt dan voor de opname en montage van de beelden. Wij beschikken ook over de mogelijkheid om live streams te maken, waardoor een online publiek live kan meekijken met toeschouwers in de zaal.

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding