Skip to content

HOTELS EN CONGRESCENTRA

Alles achter de hand voor elk evenement

Flexibiliteit en capaciteit

Zoveel zakelijke evenementen, zoveel verschillende wensen. Product shows, bedrijfsfeesten, seminars en congressen vergen maatwerk in audiovisuele faciliteiten. Daar kunt u moeilijk alles voor in huis hebben. Met Showrent heeft u altijd voldoende achter de hand. Wij zorgen voor net zoveel beeldschermen, geluidsapparatuur en lichtsets als er maar nodig zijn. En na het evenement gaat alles weer mee. Zo beschikt u steeds over de nieuwste techniek zonder zelf te hoeven investeren.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met zowel uw team en de opdrachtgever als met evenementenbureaus. Alles om te zorgen dat de planning gehaald wordt en de techniek staat als de gasten binnenkomen. Bij meerdere zalen en gelijktijdige presentaties werken wij met een draaiboek en houdt onze event manager het overzicht. Een extra microfoon nodig? Last-minute wijziging in een presentatie? Wij staan er klaar voor.

Video en live streaming

Wil uw klant de bijzondere gebeurtenissen vastleggen om het live te delen? Dat kan met live streaming van beelden die met één of meer camera’s vastgelegd worden. Een pakkende after movie is ook mogelijk. Wij leggen het u graag uit, vraag gerust om meer informatie.

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding