Skip to content

WIJ MAKEN VAN ELK EVENEMENT EEN BELEVING

Onze diensten leveren wij 24 uur per dag in binnen- en buitenland

Geschiedenis

Showrent is begin jaren ’90 ontstaan uit de fusie van Onix en Primo die tot de pioniers van de professionele verhuurbranche behoorden. Van hun opslag achter het Texaco-benzinestation op de Lange Herenvest in Haarlem verhuisde het bedrijf naar de Nijverheidsweg in Heemstede. In 2005 werd de onderneming overgenomen en verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in de Waarderpolder. De nieuwe eigenaren hebben sindsdien hun kennis en ervaring met evenemententechniek ingezet om van Showrent een solide partner te maken voor klanten in de meest uiteenlopende sectoren. Hierdoor is Showrent zich continu blijven ontwikkelen en is onze dienstverlening beter en uitgebreider dan ooit tevoren. Met een gedreven team mensen zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen blijven bouwen op de dienstverlening van Showrent.

Specialist in advies en apparatuur voor evenementen

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde sparringpartner voor onze klanten. Wij ondersteunen een zeer diverse groep aan opdrachtgevers. Van hotels, congrescentra en beurzen tot festivals en horecagelegenheden. Ook particulieren en uitvaartcentra komen naar Showrent voor betrouwbare ondersteuning van bruiloften, feesten of uitvaarten. Als geen ander begrijpen wij dat een optimale verzorging van de techniek essentieel is voor een geslaagd evenement. Showrent beschikt daarom over een uitgebreid netwerk toeleveranciers en externe professionals. Ons team staat voor u klaar om elk traject van begin tot eind te begeleiden.

Altijd en overal bereikbaar

Onze diensten leveren wij 24 uur per dag in binnen- en buitenland. Aan onze dienstverlening zitten dus letterlijk en figuurlijk vrijwel geen grenzen. Wilt u graag vrijblijvend een gesprek of advies? Bel ons op 023-5282351 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Zullen wij samenwerken?

Heeft u vragen? Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op!