Skip to content

EVENEMENTENBUREAUS

Strakke uitvoering, zonder losse eindjes

Wendbaarheid en kwaliteit

Een topevenement neerzetten vergt flexibiliteit en betrouwbare ondersteuning. Dat is waarom verschillende evenementenbureaus op vaste basis met ons werken. Daardoor weten de mensen elkaar te vinden en kunnen wij samen meebewegen met de omstandigheden en de wensen van de klant. Onze crew gaat voor een strakke uitvoering zonder losse eindjes.

Techniek die staat

Bij meerdere zalen en simultane presentaties werken wij met een draaiboek en houdt onze event manager het overzicht. Een extra microfoon nodig? Een programmaonderdeel dat uitloopt of planning die aangepast wordt? Wij zorgen dat de techniek staat. Van kleurrijke belichting tot geluids- en rookeffecten, PA-installatie en projectieschermen.

Vraag om meer

Showrent staat voor totale ontzorging. Na kantoortijd nog een goed voorstel nodig om te kunnen pitchen? Speciale aankleding van de locatie, DJ-booth, stemkastjes, pakkende after movie of live streams? Showrent doet meer dan licht, geluid en beeld, al meer dan 35 jaar. Dus vraag gerust om meer!

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding