Skip to content

LOSSE VERHUUR

Apparatuur of aankleding nodig? Huur bij showrent

Gemakkelijk huren

Met grote regelmaat verhuren wij losse componenten aan (collega)bedrijven en particulieren. Van een simpele set lampen tot complete PA-systemen. Hebt u een podium nodig voor een band of een zangkoor? Grote beeldschermen of draadloze headsets? Huur het eenvoudig bij Showrent.

Haal- en brengservice

Voor kleinere spullen bent u welkom om het op te halen bij ons magazijn in de Waarderpolder in Haarlem, maar grotere installaties en podiumdelen komen wij afleveren en, indien nodig, installeren op locatie. Na afloop wordt het dan weer gedemonteerd en opgehaald door onze mensen. Vervoer en vakkennis hebben wij voor u in huis.

Support

Tijdens het evenement kan er altijd iets misgaan: een technisch mankement, verkeerde bediening of een onverwachte situatie waardoor de apparatuur niet aangesloten kan worden of storing geeft. Showrent is altijd bereikbaar om ondersteuning te verlenen. En als het moet stappen we in de auto met benodigde materialen.

 

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding