Skip to content

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Professionele presentatie voor perfecte uitstraling

Product show of feest

Met Showrent kunt u onder alle omstandigheden een professioneel evenement neerzetten. Uw productshow of personeelsfeest voorzien wij van een passend arrangement in licht, geluid en aankleding. Of het nu in huis plaatsvindt, in een hotel of in een openlucht kasteelruïne, wij zorgen voor een professionele presentatie. En u zorgt voor het programma en voor uw gasten.

Presentaties en podiums

Van presentaties, toespraken en demonstraties wilt u dat die glashelder overkomen. Met draadloze en vaste microfoons, slideshows in grote beeldschermen, monitors en autocue bieden wij alles wat daarvoor nodig is. Wil een spreker rondlopen en de handen vrij hebben? Dan hebben we draadloze headsets klaarliggen. Met podium en belichting zorgen wij dat de presentator in het brandpunt van de belangstelling staat. En met een stevige geluidsinstallatie zorgen wij voor plezier op de dansvloer. Zo helpen wij ook onderwijsinstellingen aan een spetterende opening of afsluiting van het jaar.

Live streaming

Als internationaal bedrijf de speech van uw CEO online laten volgen? Of thuisblijvers de sfeer van de feestelijkheden meegeven? Dat kan met live streaming van beelden die met één of meer camera’s vastgelegd worden. Wij leggen het u graag uit, vraag gerust om meer informatie over live streaming.

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding