Skip to content

BEURZEN & CONGRESSEN

Van carriérebeurs tot vakantiebeurs of energievakbeurs

Ondersteuning om op te bouwen

Bezoekers verwachten steeds meer en uw exposanten willen schitteren met een professionele presentatie. Showrent biedt ondersteuning met alle mogelijke faciliteiten en een soepele realisatie. Behalve betrouwbare AV-techniek en solide ondersteuning, zorgen wij ervoor dat alles er gewoon netjes bijstaat. Elke beursdag opnieuw.

Maatwerk en ontzorging

Vaak wordt Showrent in een vroeg stadium bij de opzet betrokken. Dan geven wij advies en komen met alternatieven als iets slimmer kan of een betere techniek mogelijk is. In een helder voorstel specificeren wij waar u op rekenen kunt. Van AV-apparatuur voor exposanten tot centrale podia of informatieschermen voor bezoekers. Bij congressen zorgen wij dat presentaties klaarstaan en verzorgen wij schakeltechniek voor opeenvolgende sprekers. Vragen van exposanten kunnen wij rechtstreeks afhandelen om de beursorganisatie zoveel mogelijk te ontzorgen. Heeft u vragen? Neem direct contact op.

Event Manager

Onze event manager is de spin in het web tijdens de voorbereiding en de planvorming. Bij de uitvoering staat hij centraal om teams en technici aan te sturen, maar ook om vragen en verzoeken op te pakken. Tijdens de drukke beurs- of congresdagen is het essentieel dat één contactpersoon het overzicht houdt, zodat je als beursorganisatie grip hebt op de omstandigheden.

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding